25.2.2013

Yllin kyllin

Viikonloppu oli kiva. Meillä oli kahden päivän aikana viidet syntymäpäivät kolmessa eri kaupungissa. Saimme nauttia erinomaisesta seurasta ja ihanista herkuista aina sushista täytekakkuun. Sankareiden ikähaarukka vaihteli 63 vuodesta kahteen, ja lahjapaketeista löytyi mm. Legoja, Niken pikeepaita, pehmolelu ja Barbie. (Voitte itse sujuvasti päätellä, mitä isäni paketista löytyikään.)

Annoimme muuten ensimmäistä kertaa kummilapsella rahaa lahjaksi. Tämä osoittautui hyväksi ideaksi, koska poika säästää temppulautaan. Minusta rahalahjan antaminen tuntui jotenkin mielikuvituksettomalta, mutta ainakin tässä tapauksessa se oli huomattavasti järkevämpää kuin jonkun lelun ostaminen kymmenenvuotiaalle.

Eilen illalla alkoi takapenkin väellä juhliminen väsyttää, ja minäkin nukahdin yöunilleni kesken lapsen nukutuksen meikit kasvoilla. Enpä muista, milloin olisi viimeksi näin päässyt käymään. Summa summarum meillä oli tosi hauska viikonloppu, johon mahtui monta ihanaa ihmistä, naurua, lasten kiljahtelua, upeita herkkuja ja tietysti yllin kyllin tylliä.

6 kommenttia:

 1. Täältä http://www.bodieandfou.com/products.php?category_id=347&currency_code=EUR. Siellä on vaikka mitä muutakin kivaa.

  VastaaPoista
 2. Tuo hame oli niin nätti. Kuten kantajansakin!
  Oli ihana nähdä koko poppoota <3! Ja hyvinhän se puikkoilu meni ;).

  VastaaPoista
 3. Kiitos<3 Voitas ottaa joku kerta uusiksi, kun oli niin kiva jutella.

  VastaaPoista
 4. Voi, että mikä hame... Onneksi prinsessa Isosisko on nukkumassa eikä näe tuota tylliunelmaa. Täällä elelee nimittäin prinsessa ja prinsessa muuttuu tavalliseksi vain koulupäivän ajaksi. Perfect prinsessalle. Minkälainen koko tuossa hameessa on? Iso/pieni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko on 4-8 vuotta ja lapsi sen sisällä 5.5 vuotta. Minusta hame vastaa kokolappua varsin hyvin. Ainoa minus tuossa hamosessa on vyötärön kuminauha, joka tahtoo kiertyä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!