8.2.2013

Uten SiloVauvamme sai vanhemmiltani ristiäislahjaksi rahaa. Koska meillä on jo isompien jäljiltä tarvittavat vauvakamppeet kasassa, halusimme käyttää rahat johonkin sellaiseen, jonka lapsi saa isompana omaan huoneeseen ja myöhemmin omaan kotiinsa. Jo ristiäisten aikaan mietin Uten Siloa, mutten raaskinut maksaa täyttä hintaa, joten rahat jäivät odottelemaan pojan tilille sopivaa tilaisuutta. Kun tämän kuun Stockmannin kanta-asiakastarjoukset tipahtivat postilaatikkoon, en voinut vastustaa kiusausta, vaan naputtelin tilauksen heti kuun ensimmäisenä päivänä. Eilen mies toi töistä tullessaan paketin postista, ja illalla hän asensi Silon eteisen seinälle.  Nyt pitäisi käydä läpi keittiön tuhattavaralaatikko ja siirtää osa pikkusälästä lokerikkoon. Voin sanoa, että kyseessä ei ole ihan pikkuhomma, silla keittiön laatikko ei meinaa mahtua kiinni. Epäilen, että siellä on paljon sellaistakin sälää, mikä päätyy suorilta roskikseen.

Olen muuten huomannut, että kiitos erilaisten kampanjoiden sekä verkkokauppojen, ei nykyään tarvitse maksaa monestakaan jutusta täyttä hintaa, jos on valmis odottamaan ja käyttämään aikaa sopivan tarjouksen etsimiseen. Erityisen hyvin tämä pätee lastenvaatteisiin, mutta usein myös sisustusjuttuja saa edullisesti, jos hankinnalla ei ole kovin kiire. 

18 kommenttia:

 1. Loistosijoitus, onnittelut!

  Sitä paitsi, by the time, kun tuon ihanuuden voi antaa arvostettavaksi lapsen omaan kotiin, asutte itse vanhainkodissa, jossa Uten Silon virkaa toimittaa Dosetti. Melkein sama. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, totta puhut ystäväiseni. Huomattiin muuten miehen kanssa, että Gracon taskuilla varustettu kurasuoja olisi ajanut saman asian. Ei ehkä yhtä nätti kuitenkaan.

   Poista
 2. Toi on kyllä kätevä säilytin, pakko myöntää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. En ihmettele, miksi tätä on niin hehkutettu

   Poista
 3. Erittäin hyvä lahja minille! Ja etenkin, että äitikin voi siitä hyötyä :). Mutta mitkä ovat nuo maman rokkikumpparit?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rokkikumpparit on ihan rekvisiittaa, kun ei meinaa varpaat pysyä lämpiminä Soreleissakaan. Kengät on Hunterit parin vuoden takaa.

   Poista
 4. Ja piti vielä jatkaa, että tosiaan, aleissa tuntuu olevan aika ajoin vaikka mitä. Mutta niitä kannattaa katsoa tarkkaan. Olimme menossa ostamaan viime kuussa Stockan kantistarjouksena ollutta Herbien yrttitarhaa 89 juurolla. Onneksi kaveri vinkkasi Plaza Kodin tarjouksesta, jossa Herbie "maksoi" 64,90 euroa ja kaupan päälle tuli 10 numeroa kivaa sisustuslehteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas hyvä diili. Ootko tykänny Herbiestä?

   Poista
 5. Voijjee! Hieno lahja! Ja kylläpä se näyttääkin kivalle tuossa tapetin kaverina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ekaksi vähän vierastin Siloa tuon tapetin kanssa, mutta nyt tykkään. Olen muutenkin vähän hitaasti lämpenevää sorttia ;)

   Poista
 6. Toi on kyllä niiiin hieno! Eilen viimeksi Stokkalla tuota ihailin. Päätin, että jos kirppispöytä vetää hyvin nyt, ja pääsen turhasta roinasta eroon, saan ostaa tuon tilalle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukkuja, että tavarat menee kaupaksi. Tämä oli kyllä huippuhankinta.

   Poista
 7. Minäkin olen miettinyt tuon hankintaa... tavaraa riittää.Hienoja kuvia ja kivan näköistä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen haaveillut tästä vuosia ja Silo on jokaisen pennin arvoinen. Kiitos Anna-Sofia.

   Poista
 8. Tänään juuri Uten Silo asennettiin työhuoneeseen ja tämän otsikon innoittamana löysin blogisi! Hieno blogi, jäin heti lukijaksi :)

  VastaaPoista
 9. Oi miten ihana koti teillä! Barcelona tuoli ja kaikki :))

  VastaaPoista
 10. Voi kiitos. Taidetaan pitää samoista asioista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!