7.2.2013

Satuseikkailu Lumilinnassa


 
Kävimme viime viikonloppuna tutustumassa Kemin Lumilinnaan. Tämä on kuulunut jo vuosia talviperinteisiimme; lapset tykkäävät ja aikuisillekin riittää jääveistoksissa katseltavaa (viimeisen kuvan perusteella myös kosketeltavaa). Makasiini on saanut sympaattiset ikkunat ja kahvila on siirtynyt alakertaan, mutta muuten linna-alue on samanlainen kuin edellisinäkin vuosina. Alueelta löytyy pari mäkeä lapsille, lumihotelli, jääravintola sekä kappeli. Jos vain ehdimme O:n synttärijärjestelyiltä, niin seuraavan kerran olisi tarkoitus käydä katsomassa Muumit 23.3.

Kemin taidemuseossa on Marimekkoelämää, värejä, raitaa ja muotoja -näyttely, jossa kannattaa käydä, jos vain aikaa jää. Näyttely on 28.3. saakka. Muita vierailemisen arvoisia paikkoja Kemissä on Puistopaviljonki linnan viereisellä mäellä. Sieltä saa maailman parhaimmat pitsat, ja lauantaisin kannattaa poiketa Mioritassa omanahyvellä. Valitettavasti me suuntasimme tällä kertaa linnasta suoraan kotiin.

2 kommenttia:

 1. Ihana olisi joskus päästä tuonne lumilinnaan käymään! Ei vaan ole vielä tullut sinnepäin talvella asiaa. Joku vuosi vielä :)

  Vähän repeilin tuolle vikalle kuvalle, voi jestas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnassa kannattaa ehdottomasti käydä, jos Kemissä päin talvella liikkuu. Sampo-risteilykin olisi hieno, mutta vähän tyyris.

   Sen verran selvennykseksi, että keijun kädenjäljen eivät ole meidän tekosia ;)Huomasin ne vasta, kun katson kamerasta, miten kuva oli onnistunut.

   Poista

Kiitos kommentistasi!