11.2.2013

Kirppistelyjä
Kävin viikonloppuna kirpputorilla katsomassa, vieläkö aiemmin löytämäni aurinkopullo olisi myytävänä, mutta harmikseni, joku oli sen jo ehtinyt ostamaan. Ihan tyhjin käsin en kotiin kuitenkaan palannut, vaan matkaan tarttui leningradilainen maatuska vuodelta 1980 ja marmorituikku. Saalis irtosi muutamalla eurolla. Yleensä en löydä kirpputoreilta juurikaan ostettavaa, koska olen melko tarkka siitä, mitä suostun käytetystä tavarasta maksamaan. Jotenkin tuntuu, että viime vuosien aikana hintataso on noussut, eikä ihmisillä ole niinkään tarve päästä eroon tavarasta, vaan tienata. Tai sitten kaupankäynti on siirtynyt Facebookin puolelle ja roskat dumpataan perinteisille kirpputoreille. Oletteko te huomanneet saman ilmiön?

Saapa nähdä, mihin ostokseni lopulta päätyvät. Tuikkukuppi on tällä hetkellä keittiön pöydällä helmihyasintin kaverina, mutta maatuska seikkailee lasten leikeissä.

2 kommenttia:

 1. Hei, ihania löytöjä! :) Hassua, mä löysin kans pari viikkoa sitten ISON maatuskan, joka pääsi meidän pieneen hyllykköön, mutta se ei ole läheskään noin hieno kun tuo sinun. :)
  Ja saman olen huomannut, hintataso on kyllä noussut.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maatuskat ovat kyllä tosi hauskoja. Tästä meidän mummelista puuttuu ainakin yksi koko, joten siksi tämä oli edullinen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!