1.2.2013

Lasten blogi
Miltähän näyttäisi, jos meidän äitien sijasta lapset bloggaisivat? Ihan ekaksi he napsisivat puhelimilla ja padeilla muutamia tärähtäneitä kuvia tai ottaisivat videoita. Aiheena voisivat olla kuvakaappaukset Pikkukakkosesta tai vaikkapa linssin eteen eksynyt sormi tai sitten he voisivat jakaa Friends -Legojen tai Martti -autojen kuvia. Kommenttilootassa he ihailisivat kavereiden uusia synttärilahjoja tai tarjoaisivat vertaistukea väsyneiden vanhempien kanssa taisteleville. DIY-tunnisteen alta löytyisi Neppajymykerhon ohjeilla askarreltu radio ja päivänasuista äidiltä lainatut korkkarit yhdistettynä pari kokoa liian pieneen juhlamekkoon. Kokonaisuuden viimeistelisi äidin katkenneella lempihuulipunalla maalatut huulet ja kynsilakalla tahritut sukkahousut.

Mitenhän tuo lasten bloggaus loppupeleissä eroaa tästä meidän touhusta?

ps. Tuon viimeisen kuvan on stailannut neiti viisvee.

8 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa!! :D Mun mielestä on yli hauskaa selata välillä 7-vuotiaan kännykkää, että mitä kuvia on ottanut - ja videoita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olisikin välillä hauska lukea lasten kirjoituksia täältä.

   Poista
  2. Lasten blogipäivä kerran kuussa? Mua ainakin kiinnostais :) Tänään olis ollut tosi kiva päästä lukemaan 3,5v neidin ajatuksia kun luonnossa tulkinta ei ihan sujunut.

   Poista
  3. Hyvä idea Petra! Yritetäänpä houkutella porukkaa mukaan.

   Poista
 2. Se voisi olla välillä ihan mukavaa vaihtelua :D Meidän kolme veen blogissa varmaan pelattaisiin aina Arfikan tähteä ja syötäisiin karkkia. Kuvia otettaisiin kännykällä omasta naamasta erilaisilla ilmeillä. Voisi olla aika viihdyttäväkin blogi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! Kaiken lisäksi Afrikan tähti ja karkin syönti ovat kivoja!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Yritän viikonloppuna kehitellä tätä juttua.

   Poista

Kiitos kommentistasi!