26.2.2013

Aivot narikkaan


Olen saanut viime aikoina monta uutta ystävää. Aivan ensimmäiseksi ihastuin nokkelaan Lisaan ja hänen trendikkääseen koiraan Giggyyn. Myöhemmin huomasin pitäväni myös Parisin tädistä Kylestä. Muut naiset ovat jääneet vähän etäisemmiksi, mutta siitä huolimatta olemme viime aikoina tavanneet lähes joka ilta siinä puoli yhdentoista aikoihin. Näistä rouvista on tullut minulle niin tärkeitä, että Pandoran häissä piti melkein pyyhkiä silmäkulmaa, kun morsiamen äiti asteli tiara päässä alttarille.

Kuten aina ystävyyssuhteet voivat aiheuttaa myös huolta ja päänvaivaa. Erityisen paljon minua on mietityttänyt Kylen sisko Kim. Näyttää epäilyttävästi siltä, että rouva on nauttinut vähän liian monta kulausta samppanjaa, kun riisuskelee rintaliivejään kesken taksimatkan ja sönköttelee sekoja. Onneksi sentään Taylor älysi pistää välit poikki väkivaltaisen aviomiehensä kanssa. Harmi vain, että Russel ei sitä kestänyt, vaan tappoi itsensä.

Välillä olemme karanneet reissuille hengähtämään. Olemme juhlineet Las Vegasin yössä ja ottaneet aurinkoa Hawaiin hiekkarannoilla. Reissut meinaavat olla melko riitaisia. Kim myöhästyi siskonsa syntymäpäiväjuhlista ja totta kai Kyle pahoitti mielensä. Olenkin huomannut, että oma elämä tuntuu varsin normaalilta. (En ole esimerkiksi koskaan pessyt kanaa käsisaippualla ennen ruoanlaittoa.) Siksipä pyytäisinkin Avan väeltä, että lähettäkää se kolmas tuotantokausi pian. Nuo OC:n täydelliset naiset ovat ihan tylsiä. 

4 kommenttia:

 1. Joo, ei sitä onneksi aina tarvitse olla fiksu ja filmaattinen.

  VastaaPoista
 2. Mulla on blogissani sulle tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu. Ethän pahastu, jos en jaa sitä, koska olen jo tehnyt sen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!