20.2.2013

Lue blogeja ja käy Prismassa
Tänään päättyy äitiysloma, ja mitä todennäköisimmin kyse on myös allekirjoittaneen viimeisestä äippäristä. Hieman haikein mielin on päivä vierähtänyt, vaikka itse asiassa jään seuraavaksi kesälomalle, ja töihin paluukin on ajankohtainen vasta syksyllä. Toki tämä(kin) päivä sisälsi hetkiä, jolloin lähes rukoilin pääseväni töihin. Ehkä vahvimmin ajatus oli mielessä kaivellessani kukkakepillä vessanpönttöä, kun etsin kadonnutta poreammeen tulppaa. Sieltähän se sitten löytyikin lapsen kakan joukosta, joka suureksi ilokseni ei suostunut huuhtoutumaan alas metallisen ammetulpan takia.

Noin vuosi sitten, kun jäin töistä kotiin päätin, että tämän rupeaman aikana selvitän, mikä minusta tulee isona. Tänään selvisi sen verran, että putkimieheksi en ala. Muuten äitiysloma on mennyt blogeja lukiessa ja Prismassa käydessä. Kiitos Paula Norosen taisin juuri armahtaa itseni.

18 kommenttia:

 1. Toivottavasti putkimiehen tilalle löytyy toinen vaihtoehto, vaikka putkimiehen tyttärenä minun kai tulisi kannustaa kyseisen alan hommiin. Nykyään on niin monenlaisia väyliä opiskella uusi ammatti, että valinnanvaraa ainakin on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, että aikuisopiskelijalla on nykään valtavasti vaihtoehtoja.

   Kieltämättä opiskelu kiinnostaisi, mutta en tiedä, missä välissä sitä ehtis väikkäriä väkertää. Toinen tutkinto olisi myös mielenkiintoinen vaihtoehto.

   Poista
 2. Tsemppiä! Samoja ajatuksia täällä pyörittelen mielessä, kun töihinpaluu alkaa olla ajankohtainen. Päiviä on monenlaisia, varsinkin kotiäitinä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Onneksi hyviä päiviä on monin verroin enemmän.

   Poista
 3. Jos yhtään lohduttaa, niin minä käyn töissä -> luen blogeja ja käyn Prismassa :-)

  VastaaPoista
 4. Yhyy, enpä olisi yökkimättä tuosta sun projektista selvinnyt...

  Mulla oli sama tavoite, selvittää mitä isona haluan kun äitiyslomalle jäin. Sitten kolmen vuoden jälkeen palasin samaan paikkaan, ja tiedän entistä vahvemmin että tarttis tehdä jotain muutoksia. Kouluun, vaiko vaan toiseen työpaikkaan. Siinähän sitä riittääkin miettimistä, kun olis vielä aikaa tehdä asian suhteen jotain... Toivottavasti sä ratkaiset urasi ennen määräaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, kuuluvatko nämä ajatukset tähän ikään, koska niin moni ystävistänikin miettii näitä samoja kuviota. Muistelisin yhden entisen Nokian johtajan sanoneen, että hän havahtui, kun huomasi ainoan syyn pysyä silloisessa työpaikassa olevan se, ettei uskalla lähteä.

   Poista
 5. Aika hehkeätä touhua ollut sulla.. ;)

  VastaaPoista
 6. En olekaan ehkä ennen kommentoinut, mutta tsemppiä uuteen arkeen ja kiitokset tuosta tokaviimeisestä lauseesta :D
  Niin se minunkin äippäloma sujahti blogeissa ja prismassa ja itse asiassa oman bloginkin (vaikka olin sitä koko loman suunnitellut) aloitin vasta töihin paluun jälkeen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Sinulla on muuten tosi kiva blogi ja pidän tavastasi kirjoittaa. En ole vain tainnut kommentoida.

   Poista
 7. Armo itseään kohtaan on ihan must, kun tätä kotihärdelliä pyörittää. Prisma ja blogit kuulostaa just hyvältä. Ei sitä aina tarvitse jaksaa mitään sen ihmeempää.

  t. hän, joka mietti tässä yhtenä päivänä, että Emut+untuvatakki-yhdistelmä on syrjäyttänyt kaikki muut päällysvaatteet ja meikit pölyyntyy sillä kerta pari viikossa -käytöllä. Kun ei vaan aina jaksa. Mutta tarttisko sittenkin ehkä vähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Teillä on vielä ollut huonoa tuuria sairasteluiden suhteen. Se hyvä puoli on vähäisessä laittautumisessa, että silloin kuin panostaa, niin huomaa eron ;)

   Poista
 8. Omakin äitiysloma loppu juuri ja tuntui ihan ihmeelliseltä, että nyt ollaan viimeistä kertaa hoitovapaalla. Tai no mies vielä koettaa ehdotella neljättä, mutta sanoin sen olevan ok jos hoitaa raskauden ja synnytyksen tällä kertaa. ;)

  Nyt tosiaan lekottelet, jos työmaailma kutsuu syyskuussa. Itse tiedän, etten vielä silloin ole menossa töihin. Toisaalta Milanossa elo on erilaista kuin Suomessa, joten en osaa ihan samalla tavalla kaivata töihin. Paitsi silloin, kun kaikki rääkyvät ja kenkkuilevat... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitovapaan taloudellista tilaa ei tule ikävä, mutta tätä aikaa kyllä tulee. Taidankin ottaa neuvostasi vaarin. Viime päivinä se onkin onnistunut hyvin.

   Poista
 9. Sulla on mukavan raikas ja elämäntäyteinen blogi. Ilokseni myös huomasin että olen listallasi. Jatkapa samaan malliin, käyn luuraamassa välillä mitä kirjoittelet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Terhi kauniista sanoistasi ja tervetuloa lukijaksi!

   Poista

Kiitos kommentistasi!