7.1.2013

Lupaus


Tänä vuonna en lupaa laihduttaa tai lopettaa suklaan syöntiä. En lupaa liikkua enemmän, vaikka se olisikin enemmän kuin hyvä ajatus. Sen sijaan lupaan nauttia elämästä ja niistä pienistä asioista, mitkä helposti jäävät sinne suorittamisen jalkoihin. Olla läsnä. Tämä ei ole minulle ihan helppo juttu, koska todo -listani on loputon, ja useimmiten ajatukseni ovat jo seuraavassa tai sitä seuraavassa hommassa.

Tänään lupauksen pitäminen on ollut helppoa. Isot lapset ovat leikkineet koko päivän hienosti yhteen, ja heidän keskinäistä dynamiikkaa on ollut mahtava seurata. Olen rakentanut lumimajan, mutta ilman H:n vaatimaa kattoa. Ihastellut, miten hienosti vauva osaa kontata, ja kuinka sinnikkäästi hän pyrkii pystyyn. Ottanut sata koppia pienestä tutkijasta. Olen pitänyt lapsia sylissä pyykkikasoista ja pölynhiukkasista välittämättä. En ole nyökytellyt ja ynähdellyt ajatuksissani toisille, vaan keskustellut ja oikeasti kuunnellut. Ollut läsnä.

Mitä sinä lupasit?

ps. Kovasikajuttu on oikeesti sikakovajuttu!

11 kommenttia:

 1. Hei! Löysin vasta blogisi ja hyvältä näyttää! Tervetuloa myös vastavierailulle: http://modernistikodikas.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kerttu ja tervetuloa! Pitääpäs käydä kurkkaamassa sinun blogia. Nimi kuulostaa varsin houkuttelevalta.

   Poista
 2. Ihanan näköistä ja hyvä lupaus !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu ja onnea uuteen blogikotiin :)

   Poista
 3. Erinomainen lupaus!

  P.S. Missä ne lapset oli, kun tämä kuva otettiin? Meillä vastaavassa kuvassa tyynyt olisivat lattialla ja tuikut heitetty matolle.. :D Ihania juttuja!

  P.S.2. Hei en muista mikä se Kasiväylän kahvilan haaste oli, jonka minulle heitit. En saa siltä rauhaa ennen kuin se on tehty enkä löydä sitä mistään, kun se sun blogi on kadonnut. Muistatko mitä siinä piti tehdä? Jotain ihkua takuulla.

  VastaaPoista
 4. Mun kommentti hävis. Kai. No tulee uusiks!

  Erinomainen lupaus! Eikä suklaansyömättä jättäminen olisikaan mistään kotoisin.

  P.S. Missä ne lapset oli tämän kuvanottohetkellä? Meillä vastaavassa tilanteessa tyynyt olisi lattialla ja tuikut paiskattu matolle. Huraa. Ihana tarjotin(kin)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se onneksi kadonnut, mutta julkaisin nyt kummiski molemmat. Haaste oli 10 lempiasiaani. Usko tai älä, mutta lapset leikkivät vieressä paloautolla ja se vauvakin yritti nousta tuota samaista pöytää vasten aina kuvien välillä. On muuten ihan mahdottoman hankala pöytä vauvaperheessä.

   Poista
 5. Kauniilta näyttää teillä! Näin rakennusprojektin keskellä olen koittanut katsella kauniita lattioita ja teidän lattia näyttää tosi kivalta! Onkohan laminaattia vai parkettia ja muistaisitko merkkiä/värisävyä?

  Hyvä lupaus, jota itsenkin olisi tärkeä noudattaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi anteeksi, että jouduit odottamaan vastausta näin kauan. Meinasi jäädä sinne laavin rakoon. Lattia on laminaattia, mutta koska emme ole taloa itse rakentaneet, niin en osaa sanoa tarkemmin. Värisävy on sellainen harmaaseen taittuva. Tahrat näkyy valoa vasten helposti, mutta muuten tosi kiva minustakin.

   Poista
 6. Kiitos linkistä, tulin heti ja tulen toistekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olet nopsa :) ja tervetuloa uudestaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!