23.1.2013

Ihanaa

Olen tietoisesti yrittänyt vähentää ihana -sanan käyttöä, mutta se on osoittautunut yllättävän vaikeaksi. Erityisen hankalaa se on tällaisena päivänä, kun aurinko paistaa ja tulppaanit kukkivat keittiön pöydällä. Ihanassa itsessään ei ole mitään vikaa, mutta pelkään sen kokevan inflaation ja kuluvan käytössä.

Usein kyseinen sana luiskahtaa näppäimistöltäni blogien kommenttibokseihin, mutta minkäs teet, kun lukulistallani on ihania eiku inspiroivia blogeja. Kyllähän asian voisi toisinkin sanoa: ihq, kiva, nätti... Kaikki tuntuvat jotenkin valjuilta. Vai mitäs tuumaatte vauvan fantsuista varpaista?


14 kommenttia:

 1. söötit pulleroiset varpakset..olihan muuten vaikeeta. se ihana alkuisena kuulostas paljon "ihanammalta"haaha..olen huomannu ihan saman omissa kommenteissani..

  VastaaPoista
 2. Ihanat!
  Miten tuota voi käyttää mukamas liikaa? Yksivuotiaskin lauloi tänään "iinaanaa"... Voihan ihanuus, sanon ma! :)

  VastaaPoista
 3. Suloiset varpaat... Meiltä löytyy myös näitä suloisia varpaita! :D :D Kyllä mä itsekin mietin tuota samaa eräs päivä, kun meidän kuopus oli koko päivän niin ihanan hyvällä tuulella, aurinko paistoi, kaikki tuntui hyvältä jne. Oli ihana fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloinen onkin aika hyvä synonyymi. Onhan se ihanaa, kun on ihanaa, niin pakkohan sitä on hehkuttaakin.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tuota en muistanutkaan. Kiitos vinkistä. Jotenkin sopii paremmin sun suuhun, kun mun :)

   Poista
  2. Se onkin meidän kylän sanontoja :).
   Ja nyt vasta hokasin, että tuollaiset ralliautot vein pikku-ukoillekin, eriväriset. Saavat kohta nuo kolme äijää pitää formulakilpailut.

   Poista
  3. Loistoidea! Tuu sää tuomariksi.

   Poista
 5. Löysin vasta blogisi -ihanahan se on ;) Liityin lukijaksesikin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!