3.1.2013

Bonzo ja RaksuMuistatteko sen Bonzo -laulun Pikku Marjan eläinkirjasta? Sain Bonzo -koiran yksivuotislahjaksi. Äitini oli purkanut oman sahanpuruilla täytetyn koiransa kaavoja varten, ja niiden perusteella hän ompeli minulle kyseisen pehmon. Koirasta tulikin rakkain unileluni, ja se on seurannut mukanani jokaiseen kotiin. Nykyään se viettää ansaittuja eläkepäiviään työhuoneen sohvalla.  

Ajattelin aina, että teen omalle lapselle Bonzon ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi, mutta näin kolme lasta myöhemmin saldo on pyöreät nolla. Äidin tekemiä kaavoja ei löydy mistään, enkä taida raaskia avata omaa koiraani. Olen yrittänyt metsästää ohjeita netistä ja kirjastosta, mutta löytämäni Bonzon kaavat eivät olleet ne oikeat. Jos jollakin teistä on hallussa tällaiset ohjeet, niin ottakaahan yhteyttä. Muuten ajattelin kokeilla niiden piirtämistä ns. vapaalla kädellä.


Varsinaisten ohjeiden puuttuessa, halusin kuitenkin ommella jotain vauvalle joululahjaksi, joten tilasin PaaPii Designin Raksu-koiran TSI paketin. Koira valmistui yhden illan aikana ilman suurempia pulmia. Vauva ihastui Raksuun ja isommatkin haluaisivat omansa. O:lle ole alustavasti miettinyt pöllöä ja H:lle bambia.

Tänään on muuten Bonzoni 34-vuotissyntymäpäivä.

4 kommenttia:

 1. Minullakin on edelleen tallessa tätini mulle 1 vee lahjaksi tekemä ankka. Ihana idea tehdä vastaavat lapsille. Ei se niin justiinsa ole, onko 1 vai 6 vee. Tai no on. Eihän sulla ois voinu eilen vielä olla nelikymppisiä ;). Onnea sekä Bonzolle ja vuotta vanhemmalle Bonzon omistajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bonzo ja omistaja kiittävät. Mulla olis vielä viis kuukautta aikaa, että N saisi omansa...

   Poista
 2. Mä olen taas ollut niin muissa maailmoissa että kaikkien uutisista pihalla. Paljon onnea Bonzolle sekä sinulle ♥ t. kuukautta vanhempi ikätoveri ;) Mun 1v nallukka on ihan kaupan mallia, mutta silloin olivat erilaisia kuin nyt. Tiukasti seurannut mukana.

  p.s. Oliko tuo PaaPiin ompelupakkaus sellainen että pelkästään verhoja ja tyynyjä ommellutkin saattaisi selvitä..?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Petra! Mehän ollaan sitten fanitettu ne Dingot samanikäisinä.

  Selviät varmasti hienosti tuon TSI-paketin kanssa, ja kaiken lisäksi se on sata kertaa hauskempaa kuin niiden suorien saumojen ompelu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!