25.1.2013

IPhonen anatomia


Puhelin jumittaa, joten päätin tutkia asiaa. Aloitin luurin valokuvista, joita saldon mukaan olisi 366. Uusimmat ovat tältä päivältä, ja esittävät Puuha-Peteä ja Annia keittiön pöydällä. Näitä edeltävissä kuvissa on pieniä varpaita, ja jo aiemmin muistan poistaneeni joukon tärähtäneitä otoksia huonekuuseen ripustetuista joulukoristeista.

Koska lapsista on mukava laulaa iPhonen sanelimeen, ajattelin seuraavaksi kuunnella, mitä sinne on päätynyt. Sanelut avautuvat varsin hitaasti, eikä ihme, koska viimeisin nauhoitus on kestoltaan vaivaiset 4 tuntia 50 minuuttia ja 27 sekuntia. Ensimmäiset kolme minuuttia on pelkkää hiljaisuutta, joten en kuuntele loppuun saakka, mutta Nancy Drew taitaa olla oikeilla jäljillä. Poistan myös kymmenkunta epämääräistä rallatusta ja käyn muistioiden kimppuun. Näyttää siltä, että niistä on hävinnyt kaikki työhön liittyvä ja Kaisan lihapullaresepti, mutta tilalle olen saanut kaikki numerot yhdestä kahteenkymmeneen suloisesti pötköön kirjoitettuna sekä aakkoset samalla tyylillä naputettuina. Onpas, kiva että lapset huolehtivat, että äitiyslomalla ei tarvitse työasioita miettiä, mutta jos imde äityy oikein pahaksi, voin muistiosta kivasti tarkistaa, mikä numero se viitosen jälkeen tulikaan.

Myös muita pieniä muutoksia olen havaitsevinani. Yhdellä sivulla on maksimissaan neljä kuvaketta, mutta apuohjelmissa kaksitoista esimerkiksi sellaiset harvemmin käytetyt kuten Puhelin ja Safari. Lisäksi taustakuvaksi on vaihdettu leluauton kuva. Niin, että kiitosta vain herra Kepponen (äännetään Kekkonen) ja sen sisko.

10 kommenttia:

 1. Heh, juuri eilen käytin bussissa istumisen hyväkseni ja poistelin puhelimesta lukuisan määrän tärähtäneitä valokuvia ja epämääräisiä, jonkun nenää esittäviä videopätkiä. Yhteen en kuitenkaan raaskinut kajota, joten miehelle soittaessani valitsen nimen "Hubbyönghskelidtni184". ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi minun puhelimella ei voi kuvata videoita, muuten olis varmaan lopullisesti jumissa. Hubbyönghskelidtni184 :D

   Poista
 2. Olipas hauska kirjoitus! Mulle olis varmaan ollut imden aikaan hyvä juttu tuo numerolistauskin. Onneksi nyt jo jotenkuten pärjää ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla teilläkin aika haipakkaa, mutta onneksi ainakin imde on jo helpottumaan päin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tehokkaita ovat. Tänäänkin sotkivat kolme huonettta samassa ajassa kuin itse siivosin yhden hyllyn vaatehuoneesta, mutta onneksi siivosivat pahimmat sotkunsa itse.

   Poista
 4. Hei,
  löysin juuri blogisi ja se on niin mukavan oloinen, että taidan jäädä seuraamaan.

  Terkuin,
  Paula Ruotsista
  http://www.a-little-glitter.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Paula ja kiva, että hyppäsit kyytiin.

   Poista
 5. Hih... hehän ovat olleet kiireisiä. :D :D Meilläkin varsinkin esikoinen kuvaisi videoita kokoajan ihan millä tahansa laitteella. Ipadillä, Lumialla, Mäkillä... Myös kaikenlaisia kuvia tulee poistettua sadoittain pojan ipadistä, kun kokoajan räpsii kuvia. Taisin viime pe iltana poistaa 500 kuvaa legoista, seinästä, matosta. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäsköhän jälkikasvulla perustaa omat bloginsa, niin pääsisivät sitten keskenään ihastelemaan toisten Legoukkeleita? Mitenhän se muuten eroaa tästä meidän aikuisten touhusta?

   Poista

Kiitos kommentistasi!