9.1.2013

Joulu on taas


Kokonaista kaksi viikkoa siihen meni, ennen kuin lapset alkoivat kaipaamaan joululauluja. Nyt on jälkikasvu parin päivän ajan tanssinut tonttulakit päässä Tip Tappeja sun muita. Joulukuusikin pyrkii takaisin sisään, kun neulaset tarttuvat terassilta vaunujen renkaisiin. Älä tule joulu vielä, en ole vielä toipunut edellisestäkään.


Huomenna ne varmaan haluaa leipoa piparkakkuja.

6 kommenttia:

 1. Meilläkin 3-v haluaisi leipoa piparkakkuja!?! Lupasin että jotain nökkösiä leivotaan huomenna. Aah nökkösiä jee, oli vastaus. :D

  Joulu saa kyllä vielä odottaa vähän aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teksisi mieli vastata samalla tavalla kuin kolmevee ;)

   Poista
 2. Joulukortit tehty. Kummitytön joulukalenterin täytteet pussitettu valmiiksi. Joululahjalistan (laitan ylös pitkin vuotta, mitä kenellekään voisi ostaa, helpottaa huomattavasti joulukuussa) ensimmäinen merkintä tehty. Jotta sen kun vain joulu tulis. Olenkin jo vähän loman tarpeessa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin vain, että mitä ihimettä nää aiot tehä sitten jouluna. Et muuten ole ainoa, joka olisi loman tarpeessa.

   Poista
 3. Meilläkin mietittiin kauppareissulla että toiskohan se joulupukku tuollaisen ja tuollaisen.

  Joulunahan 3,5v juoksi vessaan piiloon ja pisti oven lukkoon kun pukki kävi portilla rupattelemassa (ei edes kutsuttu sisälle asti). Eilen tulin kaupoilta kun muu porukka oli jo iltapesulla yläkerrassa. Kuulin kun tyttö alkoi ihmettelemään että mikähän siellä kolahti, tulikohan joulupukki? En malttanut vastustaa kiusausta ja vedin roolini "onkos täällä kilttejä lapsia" kovaan ääneen. Itkuhan siitä tuli ja siinä menikin sitten tunti että saatiin lapset peloltaan rauhoittumaan ja unille... Onneksi siihen jouluun on vielä aikaa, jospa se pukkikaan ei vuoden treenin jälkeen enää niin pelottaisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että teillä jännitettiin noin paljon pukkia. Meidän esikoisella on vähän samanlaisia joulumuistoja.

   Voi kääk, mitä minä nyt vastaan kaupassa, kun minä haluan -keskustelu alkaa? Odota 11 kk ja kirjoita joulupukille ei taida oikein toimia.

   Poista

Kiitos kommentistasi!