10.1.2013

Karkkipäivän etkotJos tänään pitää karkkipäivän etkot, niin eikös lauantaina voisi olla jatkot? Näyttää uhkaavasti siltä, että joulusuklaan mänkkäys on jäänyt päälle. Kohta pitää löysätä vyötä, jos hommaan ei tule muutosta. Parin viikon kuluttua vyötärölinja muistuttaa jo maatuskaa, ja taitaa tuo vauvakin juoda nykyään kaakaota.

Makoisaa iltaa ystävät!

11 kommenttia:

 1. Hyvin voi jatkoilla :) Mä pistin nyt pussin suut kiinni. Pakko, jos ajattelin joskus päästä näistä vauvakiloista eroon... Vaikkakin noi maatuskat on ylisöpöt. Meijänkin pukki toi moiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä päätös Hanna. Taidan minäkin nyt lopettaa tämän herkuttelun.

   Huomasin, että teilläkin on nuo ihanat maatuskat.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Meillä on koko perheen kattava karkkilakko ainakin tammikuun ja toivottavasti sitä myöten myös helmikuun ja maaliskuun... Viikko kerrallaan. Tänäänkin ostin kaupasta kalliita marjoja tai pidin niitä eka kalliina, kunnes tajusin karkkipussin maksavan helposti saman verran. Täällä on ehkä hieman edullisemmat hinnat kuin Suomessa marjojen suhteen. Tänään sitten popsitaan mustikoita pahimpaan perjantai-illan karkkihimoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, mitähän meidän herkkusuut sanoisivat moisesta. Uskaltaisinkohan kokeilla? Tuo on niin totta, että pitää jotain marjoja kalliina ja samalla huomaa maksavansa jostain höpöstä saman verran. Huomaan tekeväni samoin aina mansikkalaatikoita ostaessa.

   Poista
 4. Ihania nää tyypit tuossa kuvassa! :)
  Mulla on jäänyt suklaa päälle, ja ihan kolme päivää pystyin olemaan ilman kunnes eilen taas ratkesin. Aijai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki. Sulla on kummiski kolme päivää enemmän ilman suklaata kuin mulla.

   Poista
 5. Siis apua, mistä nämä ihanat maatuskat on kotoisin? Aivan mahtavan näköisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maatuskat ovat täältä http://www.mokkasin.com/sv/. Sinne ei kyllä kannata mennä, kun kauppa on täynnä kaikkea ihanaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!