11.6.2013

Moottoritiellä


Metsätien vieressä on muurahaisten moottoritie. Se on vilkkaasti liikennöity, mutta en voi olla huomaamatta muurahaista, joka kantaa lajitoveriaan. Hieman syrjässä muista se kamppailee yli risujen ja kivenmurikoiden. Urheasti se kantaa kuollutta esteistä välittämättä. Hetken kuluttua muurahainen pääsee muiden joukkoon. Dumppaa kuolleen keskelle tietä ja jatkaa matkaa. Muut kiertävät elottoman kaukaa. Pahoitan mieleni, ja poika yrittää huutaa muurahaisille, että auttaisivat kaveria. Tarvitaan kuulemma lääkäriä.

Yritän kepillä töniä muurahaisia kuolleen luo, mutta niillä ei ole aikaa pysähtyä, kunnes kaksi kiiruhtajaa pysähtyy. Vilkaisen muualle, ja muurahainen on poissa. Poika arveli muurahaisen päässeen sairaalaan.

3 kommenttia:

 1. Tuosta kuusi-kuosisesta tyynynpäällisestä tulee mieleen Marimekon kuusikko-kuosi, joka tulee myyntiin jouluna. Minkä valmistajan sinun kuusityyny on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman. Tämä on Fine Little Dayn tyynynpäällinen. Tässä vielä linkki verkkokauppaan http://www.shop.finelittleday.com/textiles/

   Poista
  2. Kiitos! Näyttääkin hyvälle. Jospa vihdoin löytäisin uusia tyynynpäällisiä olkkariin ja makkariin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!