24.6.2013

Jäljessä

Näin kesällä lienee luvallista olla hieman hitaalla. Blogi päivittyy miten sattuu, vaikka aiheita olisi jattavaksi asti. Kameran akku ehtii salakavalasti loppua, ja vasta tänään tein kesäkuulle oman kuvakansion koneelle. Nurmikko kaipaa leikkausta, ja koti huutaa imuria ja luutua. Saattoipa olla, että Meredithkin synnytti vasta tunti sitten.

Ajatukset pyörivät uuden kodin parissa. Miten aurinko kiertää tontilla? Tuleeko sisäänkäynti talon päädystä vai sivusta. Miten yhdistää talli ja talo? Kannattaako niitä edes yhdistää? Miten kaikki haaveet mahtuvat samaan talopohjaan budjetin pysyessä kasassa?

Juhannuksena löysäsin hetkeksi nutturaa, ja koska täällä ollaan vähän jäljessä aikatauluista, saatte juhannuksen tunnelmapalatkin hieman viiveellä...
6 kommenttia:

 1. Haha, mun Meredith ei ole synnyttänyt vielä ollenkaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitahan Gray punnertamaan, niin saat nauttia hyvästä viihteestä.

   Poista
 2. Tässä on kans minun kotimaisema! Aavasaksan hulppeat näkymät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeat ovat maisemat. Harmi, että kuvat on otettu hetki ennen kaatosadetta niin viimeiset ovat kovin utuisia.

   Poista
 3. Minä olen jäljessä kaikesta, sori. Oman huushollin sisutus ja arki vieneet ajan... Mutta myöhästyneet onnittelut tontista! Onnea kodin myyntiin. Meillä muuten kiinteät ikkunat, eivätkä huurtuneet viime talvena, toiv ei tulevanakaan. Mutta pakkasella ne paukkuvat, en tiedä miksi, mutta on arkkitehtimme varoitti asiasta. Pauke ei kuitenkaan voita sitä, että ikkunalaseja on paaljoon vähemmän pestävänä:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoistahan tämä arki on, että aika ei riitä kaikkeen.

   Kiva kuulla, että kiinteät ikkunat ovat pelittäneet hyvin. Tuo pesunukkaa helpottumista odota innolla.

   Poista

Kiitos kommentistasi!