26.3.2013

SyntymäpäivätViime sunnuntaina oli meidän keskimmäisen lapsen kolmannet syntymäpäivät. Sankari toivoi paloautokakkua, ja sellaisen hän saikin. Poitsu on aikamoinen automies ja erityisesti hälytysajoneuvot kiinnostavat.

Olen tässä vuosien mittaan huomannut, että tähän aikaan vuodesta vieraita on vähemmän kuin esimerkiksi syksyllä. Osa ystävistä oli tunturissa ja muutama perui sairastumisen vuoksi tulonsa. Vieraat saapuivat tasaisin väliajoin, joten kaikkien kanssa ehti jutella ja vaihtaa kuulumisia.
Juhlajärjestelyistäkään ei tällä kertaa tullut stressiä, koska minulla oli apuna kodinhuoltajaksi opiskeleva neitonen, joka järjesti juhlat opinnäytetyönään. Jotkut teistä ehkä muistavat, että samainen tyttö oli meillä syksyllä työssä oppimassa, ja koska kaikki meni tuolloin hyvin, oli mukava, että hän auttoi juhlien järjestämisessä. Aika luksusta tällainen apu, vai mitä!

Tervetuloa uudet lukijat! Kiva, että olette löytäneet tänne.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva, kun ei tullut kiire tarjoilujen kanssa.

   Poista
 2. No joo, varsin luksusta varmasti! Tosin itse en varmaan pystyisi pitämään näppejäni erossa, mutta apukäsiä olen monesti kaipaillut itsekin :)

  Onnittelut sankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sankari ja sen äiti kiittävät :)

   Kyllä tuli apu tarpeen, vaikka olikin aika vaikea pitää ne näpit erossa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!