20.3.2013

Ikean tuliaisetEdellisessä postauksessa tulikin käytyä varsin tarkasti läpi yksi Ikean tuliainen, mutta tarttui sieltä mukaan jotain muutakin. Meillä on nyt ulkomaan ostoksena pöytäliina keittiössä. Eikä todellakaan mikä tahansa poppana, vaan ehtaa kerniä. En olisi ikipäivänä kuvitellut sellaista omistavani, mutta onneksi me naiset saadaan kääntää takkia vaikka päivittäin.

Järjellä ajatellen kernihän on mitä loistavin keksintö. Ei tarvitse ompelukonetta, pelkät sakset riittää. Liina sopii hyvin tähän elämäntilanteeseen, ja Ikean hintakin oli mitä mukavin. 69 kruunua metri. Eikä ole pelkoa, että tämä liina päätyisi olohuoneen verhoiksi, kuten Lokille kävi. Mikä tärkeintä liina muistuttaa minua omasta mummustani.

18 kommenttia:

 1. Hei, onpas kiva! Täytynee tehdä pikku reissu Ikeaan, sillä olen etsiskellyt kivaa vahakangasta keittiön pöydän kolhuja peittämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli yllättävän kiva. Kangasta oli myös ainakin punavalkoisena.

   Poista
 2. Kivalta näyttää!

  Omistan samaa kerniä palan ;) mutta mökin ulkotiskipöydällä... Siellä se on jotenkin haalistunut, mutta tosi kiva hinta-laatusuhde joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Hinta-laatusuhde on mitä mainioin.

   Poista
 3. Mäkin olen alkanut tässä vanhoilla päivilläni taipumaan kernin suuntaan, on se vaan niin kätevä! Vielä en sitä omista, mutta ajatus ei tunnu enää mahdottomalta. Ja hyvältähän tuo näyttää, oikein raikas valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt, kun ollaan jo liinaa testattu, niin voin kyllä suositella. Tosi helppo pitää puhtaana ja näyttääkin kivalta.

   Poista
 4. Kiitos vinkistä. Ja ei kun Ikeaan. ;)

  VastaaPoista
 5. Toi on kiva liina. Mäkin oon sortunu jo moiseen:) Ja takin kääntö on välillä paikallaan. Hih...
  Ihanan avara ruokailutila teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liina kyllä raikastaa keittiön ilmettä ja mikä parasta, niin materiaali on kyllä helppo. Kiitos, meillä on siitä kiva pohja talossa, että huoneet ovat tilavia.

   Poista
  2. Ja sittenkun liina tarpeeksi nuhraantuu niin siitä saa hyvän askartelu-paskarteluliinan. Eipähän oo liimat ja tussit pöydässä :)

   Mullois sulle haaste. Tuu kurkkaa! Toivottavasti innostut:)

   Poista
  3. Kiitos haasteesta! Tätä oli hauska tehdä.

   Poista
 6. Hei, meillä on ollut noita pöytäliinoja jo kaksin kappalein (joo se eka tuhoutui;) ja en voi kuin suositella! On kyllä hinta kohdillaan ja kivan näköinen + käytännöllinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mitä sille ekalle oikein tapahtui?

   Poista
 7. Hei, millä maalilla olet maalannut tuon Ikean jakkaran? Ihana keltainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakkara on maalattu Tikkurilan Helmi-maalilla ja sävy on TVT J302/A

   Poista
 8. Mulla on vahakangas/kerni -mikä lie -liina ollut jo mooooonta vuotta. Kätevämpi kuin kankaiset, vaikka ne ovatkin nätimpiä ja kivemman tuntuisia. Lapsiperheen arjessa tuo liina on kyllä jokaisen sentin arvoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaista en uskalla laittaa kuin juhliin. Sormiruokaileva vauva ja pari isompaa tekevät kyllä selvän kankaisesta aika nopsasti. Siitä olet kyllä täysin oikeassa, että tunnelma ei ole ihan sama.

   Poista

Kiitos kommentistasi!