28.3.2013

Kaaosta ja kalapuikkoja sekä tilanteeseen sopiva haasteAamulla jääkaappi ammottaa tyhjyyttä, samoin tämän äiti-ihmisen pää. Likaiset astiat odottavat tiskipöydällä kahvin antamaa lisäpotkua. Ruokakunnan vaatteet on lajiteltu puhtaisiin ja likaisiin, mutta vaatekaapeissa on kumman väljää. Ei tainnut van der Rohe tuoliansa vaatesäilytykseen suunnitella, mutta meillä siihen päätyy ne kerran pidetyt vaatteet. Pyykkiprosessin viimeinen vaihe on valitettavan usein takkahuoneen sohva.

Kolme lasta ja yksi leikkihuone alkaa olla hieman hankala yhdistelmä ainakin järjestyksen puolesta. Isot rakentavat mielellään pikkulegoilla ja pienin... Noh, sanotaan vaikka, että vauva hallitsee varsin hyvin pinsettiotteen.

Onneksi takan päälle voi takavarikoida kaikki rikosvälineet. Tällä hetkellä sieltä lyötyy Ikean jakkaran lisäksi kolme jääkiekkomailaa, yksi sählymaila ja bongorummut. Syy siihen, miksi siellä on myös vihreä ilmapallo, ei ole aivan vielä selvinnyt.

Hubbabubbaa -blogin Hanna haastoi vilauttamaan sitä oikeaa elämää täällä blogin puolella, joten unohdetaan hetkeksi kuvien rajaamiset ja kauniit asetelmat. Tältä se kalapuikkoarki useimmiten näyttää meidän perheessä.

Koska häpeäntunne näistä kuvista on suunnaton, olisi kiva, jos tähän White & Fresh -blogista lähtöisin olevaan haasteeseen tarttuisivat myös seuraavat bloggaajat:

Hanna, Näköisiä kulmia
Liisa, Kotiolotila
Karla, All I Ever Wanted Is Here

ps. Kannattaa pysyä kuulolla, koska pääsiäisen jälkeen on vaikka mitä kivaa tulossa!

10 kommenttia:

 1. Jeejee ja kiitos!! Tosi vapauttavaa, kun KERRANKIN ei tarvi siivota blogikuvia varten ;) :D

  Eli todellista kotiolotilaa coming up...!


  Ja sun kuvia ei kyllä tarvi hävetä! Tuo takanpäällysjäähy oli ihan mahtava, jakkaroineen päivineen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että innostuit haasteesta. Jään odottamaan, mitä tuleman pitää.

   Olet oikeassa, että näiden kuvien kanssa ei mennyt kauaa, kun ei tarvinut raivata tavaroita. Oli siellä takan päällä vielä superpallokin ;)

   Poista
 2. Ihanaa realismia :)

  Toi Ikean jakkara on niin pahis! Meilläkin sitä on piiloteltu ja nosteltu ties minne takavarikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ainakin realismia :)

   Tuo jakkara on kyllä aika paha.

   Poista
 3. Toi jakkara tuolla yläilmoissa oli kyllä paras :D Kiva, että tartuit haasteeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kauan mietin, että kehtaanko julkaista tuota jakkarakuvaa. Kiva, että keksit näin hauskan haasteen.

   Poista
 4. Ihana tunnelma ja kotoisuus! Toi jakkara, hih, Hyvin sopii tuonne takan päälle:)

  Onko teillä jokaisella muksulle omat nukkumahuoneet, vai nukkuuko isommat samassa? Vai miten siellä on asia ratkaistu? Me täällä just pohditaan , että miten ja mihin kukakin sijoitetaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota, meillä on vähän persoonallinen ratkaisu nukkumisessa eli me kaikki nukutaan makkarissa. Esikoinen omassa sängyssä, keskimmäinen meidän välissä ja vauva joko pinnasängyssä tai minun kainalossa. Eli samat pohdinnat meilläkin. H haluaisi omaan huoneeseen, mutta sielä pitäisi siirtää vesikilpikonnan akvaario toiseen huoneeseen, niin on vähän homma jäänyt. Keskimmäiselle pitäisi ostaa oma sänky, mutten ole löytänyt mieluista, paitsi Ava Room, joka on vähän tyyris.

   Kerrohan, miten te ratkaisette nukkumiset.

   Poista
 5. Hyvä hyvä, tämä oli ekoja oikeasti rehellisiä haastepostauksia - suurin osa näkemistäni on ollut sellaisia "hups, yksi kenkäpari jäi vahingossa vähän vinoon eteisessä" -tyylisiä (tai sitten joillakin on oikeasti niin siistiä, etten pysty millään käsittämään asiaa...).

  Osallistuin itsekin ko. haasteeseen viime viikolla, ja kieltämättä ne kuvat sai otettua hyvinkin nopeasti - ja vähän hävetti jälkeenpäin :-)
  http://huesofblack.blogspot.fi/2013/03/the-truth-whole-truth-and-nothing-but.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin muuten tuon postauksen joku aika sitten, ja minulla hyvitti ihan älyttömästi sinun pojan kommentti.

   Minulta jäi muuten yksi kuva ottamatta, kun kamerasta loppui virta, mutta tuolloin oli vielä työhuoneen lattialle kaadettu laatikollinen pikkulegoja.

   Poista

Kiitos kommentistasi!