19.8.2013

Sisustusputiikki Konttori & Paja

Kesälomareissuumme mahtui Asuntomessujen ja Muumimaailman lisäksi myös pari yötä Turussa. Samalla sain tilaisuuden käydä tapaamassa Sisustusputiikin Tuulia Kerttulinkadulla ja ihastelemassa liikkeen tuotteita paikan päällä. Tuuli toimii myös sisustussuunnittelijana ja sainkin häneltä mukavia vinkkejä uuden kotiin. Esimerkiksi lastenhuoneiden tapetit alkavat hahmottua, kun pääsin selailemaan tapettikirjoja, mutta tapeteistakin on tulossa ihan oma postauksensa.

 


Sisustusputiikki myy mm. Isakin; Ferm Livingin ja Karlssonin tuotteita. Itse olen aivan hullaantunut Fermin lasten tekstiileihin, ja niitä vilahteleekin aika monessa kuvassa. Isakin hauskan keittiöpyyhkeen annoin tuomisina tuttavaperheellemme. Pyyhkeiden huumori sopii hyvin ystävillemme, ja he ilahtuivatkin kovasti tuliaisista.


Vierailun aikana selvisi, että kivijalkaliike loppunee syksyn aikana, koska toiminta keskittyy verkkokauppaan ja sisustussuunnitteluun. Tulossa on upeita syysuutuuksia, joten täältä pääset verkkokauppaan ostoksille ja Facebookin puolella kannattaa myös käydä tykkäämässä klik.


4 kommenttia:

 1. kivan näköinen kauppa, tuolla miekin viihtysin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Kyllä näkee, että tuotteet ovat rakkaudella valittuja.

   Poista
 2. Ferm Living on niin suosikki täälläkin. Mulla on kettu- ja kissatyynyt odottamassa pojille joululahjoiksi, ainoa vaan että esikoinen haluaisi kuulemma robotin. Pitää varmaan mennä ostamaan sekin, harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, miten ihanat joululahjat. Sinä oletkin ajoissa liikkeellä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!