18.8.2013

Asuntomessut

Palasimme jokin aika sitten viikon mittaiselta kesälomareissulta. Muumimaailman ja Särkänniemen lisäksi kävimme myös koko perheen voimin Asuntomessuilla. Päivä meni yllättävän hyvin, vaikka ilma olikin paahtavan kuuma. Messualueelle päästyämme mies ja lapset jäivät leikkipuistoon touhuamaan, ja minä kipitin suoraan ihastelemaan Majaa. Se olikin suosikkitaloni Honka Lumi -talon ohella.

Ihastuin Majan upeisiin pintoihin, erityisesti rouheaan betoniin, ja sitä ääneen ihastellessani sain ystävälliseltä mieshenkilöltä sähköpostiin ohjeet betonilattian käsittelystä. En vielä tiedä, tuleeko uuteen kotiin betonilattiaa minnekään, mutta katsotaan.

Olette varmasti kyllästymiseen asti jo nähneet messukuvia, mutta siitäkin huolimatta julkaisen nyt omat räpsyni. Kuvat on otettu 50 mm linssillä, vaikka joku toinen putki olisikin toiminut paremmin messuilla. Ainoa konkreettinen juttu messuilta, oli kuvien lisäksi se, että taisin löytää uuteen kotiin lattian, mutta siitä lisää myöhemmin...


3 kommenttia:

 1. Maja & Honka Lumi kuuluivat allekirjoittaneenkin suosikkeihin :) Minäkin pohdin hetken aikaa betonia lattiavaihtoehdoksi, mutta mieheltä tuli sen verran jyrkkää eitä, että katsoin parhaaksi unohtaa sen suosiolla =D Kuvissasikin vilahtaneesta betoniruokailuryhmästä mieskin kuitenkin innostui, ja se onkin jo valmiina odottamassa ruokailutilaan talon valmistumista :)
  -Mirkku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,kuulostaapa hyvältä tuo betoniryhmä terassille!

   Poista
 2. Hih, itseasiassa tulee siis ihan sisätiloihin ruokailuryhmäksi :) Lasi teetetään toki vielä kanteen.
  -Mirkku-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!