5.4.2013

Takkahuoneen uusi lamppuTakkahuoneesta on puuttunut seinävalaisin. Tämä on vaikuttanut siihen, että lukemiset ja käsityöt on täytynyt tehdä olohuoneen puolella. Nyt on sopiva valaisin löytynyt, ja se on ruuvattu paikoilleen. Alunperin olin ajatellut hankkivani Tolomeo Faretton, mutta Ikean PS 2012 vei lopulta pitemmän korren. Kaupassa arvoin pitkään valkoisen ja mustan välillä, ja onneksi päädyin tähän. Musta erottuu niin paljon paremmin valkoisesta taustasta.

Ettei tulisi väärinkäsityksiä, on pakko todeta, että lamppu on hankittu edelliseltä Ikean reissulta. Näin ollen en rikkonut ostoslakkoani. Tosin tänään päättyvä Finnish Design Shopin 20 prosentin alekoodin houkuttelee kotiuttamaan Hayn pienen tarjotinpöydän mustana. Saapa nähdä sorrunko...

Käytitkö sinä alen hyödyksesi vai säästätkö ostokset Hullareille?

.

17 kommenttia:

 1. Joo musta on hyvä vaihtoehto lampuksi, mutta kyllähän sitä se musta pöytäkin hyvin täydentäisi ;D (sorry... :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, täällä ollaan sormi tilausnapilla, mutta joku estää...

   Poista
 2. Tuo on kyllä kiva:). Minä käyn täällä samanlaista taistelua Finnish Design shopin kanssa;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kohtalotoveri! Kamalia tällaiset tarjoukset.

   Poista
 3. Hieno! Ja mustana just hyvä:)

  Joo-o, menin ja tilasin...

  VastaaPoista
 4. Tuo on ihan todella upee juuri tuohon paikkaan. Onko muuten tämä kyseinen valaisin mattamusta vai kiiltävä? Näyttää senverran kivalta, että saattaisipa sopia meidän keittiöön hyvin... Hmmmm..... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Piti käydä tarkistamassa. Sanoisin, että lamppu on enemmän matta kuin kiiltävä.

   Poista
 5. Hyvä lukuvalo onkin tuikitarpeellinen.

  Hullarit eivät tällä kertaa paljoa vetoa, ruokaosastolal tulee kuitenkin varmaan käytyä. Huhtikuuhunmuutenkin paljon pakollisia menoja, joten ihan hyvä, ettei (ainakaan tällä hetkellä) heräteosokset houkuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samat ajatukset Hullareiden suhteen. Ghost-tuoli vähän kiinnostaa, mutta innostus taitaa olla hiipumaan päin. Mikähän tässä huhtikuussa on, kun rahaa menee ihan hirveesti kaikkeen pakolliseen kuten vakuutuksiin jne?

   Poista
 6. Ticker: onnistuin hävittämään kommenttisi, mutta olen samaa mieltä, että tämä lamppu toimii tilassa paremmin kuin Tolomeo.

  VastaaPoista
 7. Hieno! Sopii lähes :) täydellisesti!!

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis valaisin ja sopii tuohon kuin nakutettu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!