24.4.2013

Kas siinäpä pulma


Raksaa vai remppaa, remppaa vai raksaa? Siinäpä ne viime päivien ajatukset ovatkin tiivistettyinä. Mieli vaihtelee ja kääntyilee kuin tuuliviiri. Lainalaskuriin on syötetty ties mitä euromääriä ja Talopeliäkin on tullut pari erää pelattua. Päätös olisi helppo, jos meistä olisi hartiapankkilaisiksi, mutta taitomme riittävät korkeintaan leikkimökkiin.

Meillä on hyvä tontti ja kiva talo, joka käy muutaman vuoden kuluttua pieneksi, kun lapset tarvitsevat enemmän omaa rauhaa. Hetken olin jo sinut ajatuksen kanssa, että jäisimme tähän ja tekisimme mittavan remontin, mutta erehdyin käymään mummolareissulla Kannustalon Harmaja -esittelyssä ja jo ovella ajattelin, että olin tullut kotiin. Ne isot ikkunat ja korkeat huoneet...

Sen tiedän, että tänä kesänä me ei rakenneta, mutta ehkä parin vuoden päästä. Tosin huomenna voi olla, että piirtelen taas uutta keittiötä tähän kotiin.


9 kommenttia:

 1. Oi, siellä elellään jännittäviä aikoja! Ompa jännä seurata miten käy :) Tsemppiä päätöksen tekoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon muuten käyny Harmajan talonäytössä. Siellä tulii sama filis kyllä heti kun sulle...

   Poista
  2. Oon niin nössö näissä isoissa linjoissa, että ei ehkä kanta henkeä pidätellä :)

   Poista
 2. Harmaja on hurmannut minutkin, muta ykköshaaveenna on kuitenkin vanha talo natisevine lautalattioineen ;) Lykkyä päätösten tekoon!

  VastaaPoista
 3. Sama pähkäys täälläkin. Edelleen. Pintaremppa tehtiin samalla, kun oltiin reissussa. Mutta samaan aikaan täällä oli käynyt pari katsomassa (vaikkei ole myynnissä) tätä. Ihan paniikille meinaa mennä, että mitäs tässä oikein tulee tapahtumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, mutta tsemppiä pähkäilyyn. Nyt tuo EKP:kin meni vielä puottaan ohjauskorkoaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!