28.12.2013

Blogista
Syksyn aikana olen usein huomannut pohtivani blogin kohtaloa. Vaikka teen nelipäiväistä työviikkoa, lasten harrastukset, oma yritys ja muut kuviot pitävät minut sen verran kiireisenä, etten ehdi päivittää kuulumisia niin usein kuin haluaisin. Vähäinen valo ei innosta kuvamaan, ja juttu ei tahdo luistaa, kun päässä pyörivät työasiat.

Omassa kuplassani olen kuvitellut kirjoittavani anonyyminä, mutta todellisuudessa minun ja blogin yhdistäminen vie noin viisi minuuttia elämästä, kun osaa etsiä oikeilla termeillä. Toisaalta täällä ei ole mitään sellaista, minkä takia en voisi kirjoittaa omalla nimelläni ja kasvoilla, mutta silti päättömillä kuvilla jatketaan.

Ja tarkoitukseni olisi todellakin jatkaa. Tämä blogi on minulle tärkeä paikka ja teidän lukijoiden omat jutut ja kommentit ovat koko homman suola. Esimerkiksi tänään latasin Elementsin testiversion Anne Malian vinkistä, ja pitkästä aikaa kuvien muokkaaminen tuntui mielekkäältä. Kiitos avusta!

Käyn myös edelleen lukemassa teidän blogeja, erityisesti niitä, jotka löytyvät oikeasta sivupalkista. Olikin kiva, että jätit Riikka kommenttia. Syksyn aikana en ole montaa kommenttia ehtinyt kirjoittaa, mutta teidän vanhojen tuttujen blogien taustalla pysyttelen jatkossakin. Uusia blogeja en ole ehtinyt etsimään, mutta otan mielläni hyviä vinkkejä vastaan.

Mutta summa summarum: tämä blogi jatkaa, mutta päivitän tätä sitä mukaan, kun jaksan ja ehdin. Instagram sopii paremmin aikatauluihin, mutta toivottavasti pysytte silti mukana myös täällä.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Me lähdetään huomenna tuon hellun kanssa vähän tuulettumaan. Edellisestä kerrasta kahdestaan onkin jo liian pitkä aika.

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä olikin mukava ilta hyvässä seurassa

   Poista
 2. Ihanaa iltaa teille! Mukana ollaan ja luetaan, kun blogiasi päivität :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iisa! Mukavaa että käyt täällä <3

   Poista
 3. Kiva, että jatkat - samoja mietteitä on ollut itsellä. Liian pitkä, sateinen syksy, liiat työt ja muutto, ovat verottaneet intoa, mutta itsekin olen vielä, että haluan jatkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllä tuli niin sekava sepustus, että ihan naurattaa :) Pahoittelut virheistä ja sanojen puutteista - ehkä ajatus sentään puskee läpi.

   Poista
  2. Sen verran hyvin ajatuksesi ymmärsin, että vasta toisen viestin jälleen huomasin, että jotain puuttui :) Kiva, että sinäkin jatkat.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Samoin sinusta muruseni, täälläkin.

   Poista
 5. No mutta niinhän sen pitää olla kaikkien harrastusten kanssa: tekee silloin ja vain silloin, kun on aika ja motivaatiota. Ei kukaan laske päivitystahtia, eikä tämä blogi katoa lukulistoilta, vaikka olisikin välillä vähän hiljaisempaa :-)

  Mukavaa ja lokoisaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Harrastamisen tulee olla kivaa. Siitä olen iloinen, että vain muutama on hävinnyt tuosta oikean reunan lukulistasta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!