12.5.2013

Hyvä äitienpäivä
Heräsin miehen laulamaan onnittelulauluun. Lapset eivät olleet laulutuulella, mutta keskimmäinen esitteli ylpeänä uutta taitoaan, sylkikuplia. Toinen oli kovasti tohkeissaan, joten en raaskinut kauheasti torua. Sain myös lasten tekemät kortit ja toivomani jalustan kameralle. Nyt voimmekin jättää hyvästit tärähtäneille kuville. Olikin jo aika. Lahjusten jälkeen keittiössä odottivat aamukahvi ja vasta paistetut lätyt. Nam! Olipas kiva päästä valmiiseen pöytään.

Aamiaisen jälkeen laitoimme itsemme valmiiksi ja leikimme hetken merirosvoja. Leikki päättyi valitettavasti lyhyeen kun vauva papukaija kupsahti ja halkaisi huulensa. Lohduttelujen ja sylittelyjen jälkeen pääsimme lähtemään vanhempieni luo perinteisesti noin tunnin aikataulusta myöhässä.

Myöhästyneellä lounaalla herkuttelimme vanhempieni luona kreikkalaisella ruoalla ja prinsessakakulla, minkä jälkeen jatkoimme päivälliselle miehen vanhempien luo. En enää kyennyt syömään kuin hieman salaattia ja paljon kylmäsavulohta, kun piti jättää tilaa myös täytekakulle. Onneksi lapsille maistui. Minulla oli myös tarkoitus ottaa kuvia molempien vanhempien luota, mutta valitettavasti akku loppu jo ensi metreillä.

Kotimatkalla ajelimme vähän pitemmän kautta, ja illalla sain vielä esikoiselta viuluesityksen. Oli suloista katsoa, kuinka toinen oli varta vasten harjoitellut kappaleen äitienpäivää varten.

Meillä oli hyvä äitienpäivä vauvan kupsahtusta lukuunottamatta. Toivottavasti teilläkin oli mukavaa.

2 kommenttia:

  1. Kuulostipa rennolta ja kivalta äitienpäivältä. :) Jalusta pitäisi tännekin hankkia. Aina se vaan unohtuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa meillä olikin. Nyt kun jalusta on, niin sitten sitä pitäisi vielä muistaa käyttää ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!