27.6.2014

Lomalla


Huhuu, onko täällä ketään?

Kun kesälomaa on takana puolitoista viikkoa, on aika tomutella pölyt täältä blogin puolelta. Kerrottavaa olisi vaikka kuinka paljon, mutta palataan ajassa vähän taaksepäin ja summataan asioita.  Nykyinen talo on edelleen myymättä. Esittelyjä on ollut useita ja muutamia tarjouksiakin olemme saaneet, ja toivomme kovasti, että sillä rintamalla alkaisi pian tapahtua. Uuden talon pohjaa sen sijaan on kovastikin veivattu ja mietitty. Esittelen sitä täälläkin, kunhan saan viimeisimmän version puhtaaksi piirrettynä. Inspiraatiota on haettu Kannustalon Harmaja 165 -mallista ja Honkatalojen Harmonia-sarjasta.

Talven hiihdot ovat vaihtuneet juoksuharrastukeen. En ole koskaan kuvitellut, että voisin innostua juoksemisesta, mutta kuinkas kävikään. Ystäväni aloitti alkukeväästä juoksukoulun ja minä lupauduin lenkkikaveriksi. Nyt 180 kilometriä myöhemmin voin sanoa olevani koukussa. Polvet huusivat ensimmäiset lenkit hoosiannaa, mutta kiitos paikallisen lihaskorjaajan, homma sujuu jälleen.  En muuten tiennytkään, kuinka jumissa olin. Olenkin hoidattanut yläselkääni hierojalla. Ensimmäisen kerran jälkeen tuli autossa itku, joten sitä voi jotakin päätellä kuluneesta vuodesta.

Mitäs muuta? Lapset kasvavat silmissä. Esikoiselta putoilee hampaita ja syksyllä alkaa koulu. Reviiri laajenee, samoin ystäväpiiri. Pojat onneksi pyörivät hameenhelmoissa, vaikka perheen pieninkin haluaa olla jo iso poika.

Siinä tiivistetysti meidän kuulumiset. Mitäs teille kuuluu?

Niin ja suurkiitos teille, että olette pysyneet mukana, vaikka aikaa blogille ei ole ollutkaan talven aikana. Olette ihan huippuja!


2 kommenttia:

  1. Hola hola, kiva kuulla sinusta! Ollaan juuri lähdössä reissuun, joten jutellaan lisää viimeistään sen jälkeen :-)

    VastaaPoista
  2. Hauskaa reissua! Minne päin suuntaatte?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!